TOP 5 GOLFOVÝCH CESTOVNÍCH TIPŮ

CESTOVNÍ RADA TOP 5 GOLFOVÝCH CESTOVNÍCH TIPŮ

  1. Výzkum, výzkum, výzkum - Vydejte se na web, prozkoumejte časopisy a promluvte si s přáteli, abyste zjistili vše, co můžete o cílech, které zvažujete. Samozřejmě vyhodnoťte hřiště, které budete hrát, ale věnujte velkou pozornost počasí. Golfové balíčky jsou mnohokrát extrémně nízké, protože je to období dešťů nebo je v destinaci větší horko než ve vysoké peci.

  2. Vyberte si golfový balíček
    Rozhodně nejsme proti sestavení golfového výletu tím, že vyberete web a vytvoříte seznam golfových hřišť v cílové destinaci a najdete vhodný hotel, ale hádejte, když už někdo udělal celou práci pro vás - golfové hráče. Většina golfových cestovních kanceláří je skvělá.

  3. Rezervujte si svoji golfovou dovolenou brzy - v posledních letech se objevil trend čekat na poslední chvíli, abych získal nějakou úžasnou slevu. S golfovými balíčky však čím dříve balíček zarezervujete, tím lépe (vzhledem k ceně pořízení, tak také k rezervaci dobrých tee timů).

  4. Naplánujte chytře - nepřetěžujte se golfem. Musíte pochopit svá fyzická omezení a golf může být také duševně vyčerpávající. Zkuste do svého itineráře zahrnout i jiné druhy rekreace, nakupování, výlet, relaxaci či masáž ve SPA, gastronomický zážitek.

  5. Použijte špičkovou golfovou cestovní tašku - Pokud máte drahou sadu golfového setu (a většina slušných souprav je dnes drahá), nesnažte se ušetřit peníze levnou cestovní taškou. Pořiďte si cestovní golfový obal od jednoho z uznávaných výrobců, jako jsou Club Glove, Datrek, Izzo nebo Ogio, nejlépe z pevnou skořepinou. Za přepravu golfového setu dopravce neručí, když jej přepravujete v měkkém obalu, který skořepinu nemá.

Přejeme Vám šťastnou hru a krásný golfový zážitek na Vašich cestách do zahraničí za golfem.

09. červen, 2020